Àpex Biotech Ltd

Productes 59 servei

Extracte estàndard

Pueraria extracte

Pueraria extracte

Nom del producte: Pols Pueraria arrel extreure (Pueraria Isoflavone, Puerarin, daidzeina) Altre noms: estandarditzats extracte de Pueraria, estandarditzats Pueraria extracte, extracte de Kudzu Pueraria isoflavones, Pueraria Lobota Isoflavones, Kudzu beneficis, suplement Kudzu, Aspecte: Groc marró clar a de pols fina blanca Mark Ingredient: Pueraria Isoflavones, barreja de Puerarin, Daidzin, daidzeina i principis actius etc. Extracte de dissolvent: Utilitzar aigua i etanol només L'origen botànic: Pueraria lobata Emprar Part: arrel OMG estatus: lliure Especificació: Pueraria Isoflavones(HPLC/UV) Puerarin 20% - 80% (HPLC) daidzeina 80% (HPLC)

Products Details

Apex Biotech Ltd és un líder a la Xina pueraria extracte fabricants equipades amb fàbrica professional, Benvingut a l'engròs barat puerarin, kakkonein, arrel de kudzu extreure, pueraria lobata extracte de nosaltres.

Breu introducció

Pueraria Root ha estat conegut durant segles en la medicina tradicional xinesa com Ge generació. La primera menció escrita de la planta com un medicament és en el text d'herbes antiga de Shen Nong (uns A.D.100). En la medicina tradicional xinesa, Pueraria Root s'utilitza en les receptes per al tractament de mal de cap, set i rigidesa en el coll amb dolor a causa de la pressió arterial alta. També es recomana per a les al lèrgies, migranyes, erupcions insuficient xarampió en nens i diarrea. També s'utilitza en la medicina xinesa moderna com a tractament per a l'angina de pit.

Nom del producte: Pols Pueraria arrel extreure (Pueraria Isoflavone, Puerarin, daidzeina)

Altre noms: estandarditzats extracte de Pueraria, estandarditzats Pueraria extracte, extracte de Kudzu Pueraria isoflavones, Pueraria Lobota Isoflavones, Kudzu beneficis, suplement Kudzu,

Aspecte: Groc marró clar a de pols fina blanca

Mark Ingredient: Pueraria Isoflavones, barreja de Puerarin, Daidzin, daidzeina i principis actius etc.

Extracte de dissolvent: Utilitzar aigua i etanol només

L'origen botànic: Pueraria lobata

Emprar Part: arrel

OMG estatus: lliure

Especificació: Pueraria Isoflavones(HPLC/UV)

Puerarin 20% - 80% (HPLC)

Daidzeina 80% (HPLC)Beneficis principals de la Pueraria R OOT extreure

Redueixen el risc de malalties cardiovasculars

Pueraria Isoflavones pot augmentar el flux sanguini cerebral i coronària. Després d'Isoflavones injectats en artèria del gos d'anestèsia, el flux sanguini cerebral es va incrementar, òbviament, i va disminuir la resistència vascular. Aquesta situació pot mantenir 2-20 minuts. Si que s'injecta en vena, el flux sanguini cerebral va augmentar lleugerament i no podia acabar l'efecte de contracció vascular cerebral causada per epinefrina i noradrenalina, però millora la circulació cerebral dels hipertensos amb l'arteriosclerosi.

Caure la pressió arterial

Puerarin pot posar endotelina elevat de plasma (ET) al nivell normal ràpidament. Així que la raó per què Puerarin pot caure la pressió arterial és inhibir ET overdosed l'alliberament i promoure la recuperació de la funció endotelial. Isoflavone tenir grans dosis Puerarin pot baixar de sucre en la sang i colesterol sèric.

Lluita contra el càncer d'esòfag

El científic utilitzar tecnologia moderna separació per obtenir Puerarin isoflavone. I pot millorar l'ingredient actiu de les cèl·lules NK, SOD i P450. Puerarin isoflavone pot cessar l'activitat de càncer d'esòfag significativament des de l'estudi de intervenció, que va fer en l'alta incidència de càncer d'esòfag.

Similar valor medicinal de Ginseng

Puerarin pot millorar la capacitat de regeneració de cèl·lules hepàtiques i recuperar la funció hepàtica normal. Mentrestant també pot promoure la secreció de bilis per contra formació de fetge gras i promoure el metabolisme, per millorar la funció del fetge de desintoxicació i com a resultat, evitar l'alcohol dany en el fetge. D'altra banda, té efecte terapèutic obvi el deteriorament de l'aprenentatge i la memòria, utilitzant per al tractament de l'Alzheimer (AD), retard mental i trastorns de la mala memòria.

Bon rendiment en la salut de les dones

Per ampliar la mida i millorar la flexibilitat del pit. La mama s'incrementa 5cm com la més ràpida. Sosteniment d'un a tres gran estuari per al 90% de les dones després d'haver medicina contínua 1-3 mesos. Pueraria Isoflavones poden regular hormones femenines per alleujar el malestar causat per la menstruació i també regulen els nivells d'estrògens cos femení per pal·liar la síndrome de la menopausa i resoldre el problema d'insomni al mateix temps.

Aplicació de l'extracte de Billberry
1. farmacèutics
2. simulació multiescala com càpsules o pastilles
3. productes sans

Embalatge: per 25kgs i bateria, interior de doble bossa de plàstic.
Emmagatzematge: emmagatzemades en un recipient tancat ben fresc & sec, mantenir-se allunyat d'humitat i la llum/calor forta.
Vida útil: dos anys sota bé situació d'emmagatzematge.Hot Tags: Pueraria extreure, puerarin, kakkonein, kudzu arrel extracte, pueraria lobata extracte, Xina, fabricants, fàbrica, a l'engròs, barats
Productes relacionats
Investigació
Investigació
Contacti amb nosaltres
Adreça: No. 6 4t Zhangba Rd., Xi ' an hi-Tech zona, XI 710077, Xina.
Telèfon: +86 (29) 8860 1330
Enviar per fax: +86(29) 8860 9131
Correu electrònic:info@apex-bio.com
Casa | Sobre nosaltres | Productes 59 servei | Notícies | Coneixement | Control de qualitat | Contacti amb nosaltres | Telèfon mòbil | XML | Principal pàgina