Àpex Biotech Ltd

Productes 59 servei

Extracte personalitzat

Extracte de fulla d'enciam

Extracte de fulla d'enciam

Extracte de fulla d'enciam

Products Details

Apex Biotech Ltd és un dels principals Xina enciam fulla extracte fabricants equipades amb fàbrica professional, Benvinguts al full d'enciam a l'engròs barats extracte, extracte d'enciam silvestre, pols de fulles d'enciam, enciam fulla pols extracte, pols verdura enciam de nosaltres.


Extracte de fulla d'enciam

Extracte de fulla d'enciam silvestre
Nom biològic: Mar virosa
Altres noms: Salvatge enciam, enciam opi
Aspecte: Llum verd pols fina
CAS No: 1891-29-8
Fórmula molecular: C15H16 O5
Peces usada: Fulles seques
Especificació de: 10:1, 5:1
Mètode d'assaig: TLC

Extreure beneficis del full d'enciam silvestre
1. salvatge extracte de fulla d'enciam és un recurs valuós per a l'insomni, inquietud i excitabilitat i altres manifestacions d'un sobre actiu del sistema nerviós.
2. com una fulla d'enciam anti-espasmòdica, salvatge extracte pot ser utilitzat com part d'un tractament holístic de tos ferina i la tos seca irritats en general.
3. salvatge extracte de fulla d'enciam a alleujar dolors còlic en els intestins i úter i així pot ser utilitzat en dysmennhorea.
4. extracte de fulla d'enciam salvatge facilitaran dolors musculars relacionats amb el reumatisme. S'ha utilitzat com un anaphrodisiac.

Aplicació d'extracte de fulla d'enciam silvestre
1. els recursos per: Nervine, anodina, hipnòtica, anti-espasmòdica.
2. salvatge enciam és un recurs valuós per a l'insomni, inquietud i excitabilitat (sobretot en nens) i altres manifestacions d'un sobre actiu del sistema nerviós.
3. com un anti-espasmòdica es pot utilitzar com a part d'un tractament integral de la tos ferina i la tos seca irritats en general. A alleujar dolors còlic en els intestins i úter i així pot ser utilitzat en dysmennhorea.
4. que ens alleugerirà el dolor muscular relacionats amb el reumatisme. S'ha utilitzat com un anaphrodisiac.

Hot Tags: extracte de fulla d'enciam, enciam silvestre extracte, pols de fulles d'enciam, enciam fulla pols extracte, verdura enciam pols, Xina, fabricants, fàbrica, a l'engròs, barats
Productes relacionats
Investigació
Investigació
Contacti amb nosaltres
Adreça: No. 6 4t Zhangba Rd., Xi ' an hi-Tech zona, XI 710077, Xina.
Telèfon: +86 (29) 8860 1330
Enviar per fax: +86(29) 8860 9131
Correu electrònic:info@apex-bio.com
Casa | Sobre nosaltres | Productes 59 servei | Notícies | Coneixement | Control de qualitat | Contacti amb nosaltres | Telèfon mòbil | XML | Principal pàgina