Àpex Biotech Ltd

Productes 59 servei

Knowledge
Casa > Coneixement > Contingut

Extracte de fulla de Morera natural per pell aclarir

Source:http://Pommer.us/Mulberry-Leaf-extract-for-Skin-Lightening/ | Updated: Nov 11, 2016

Per què més i més persones estan buscant extracte de fulla de Morera? Aquest article repassa en aquesta planta de meravella i els seus beneficis per a la pell.

Extracte de fulla de Moreraprodueix els efectes desitjats de forma natural sense causar efectes secundaris greus. Avui, lighteners pell formulats amb extractes de plantes naturals com les mores són la opció ideal especialment quan s'utilitza en base a llarg termini ja que no provoca cap dels esmentats efectes secundaris.

Extractes de la Morera són coneguts per ajudar a la pell. A més, l'extracte és popularment utilitzat ja que se sap a alentir el procés d'envelliment. Conté propietats antioxidants rics pel que és molt beneficiós per prevenir la formació d'arrugues mentre alentint avall el procés d'envelliment. Com a resultat, algú que utilitza Morera extracte haurà impecable, sedosa pell suau durant molts anys venir.

Cosmetologists també promoure l'extracte i ho recomano per a aclarir la pell eficaç. A més, popularment és utilitzat en la indústria de bellesa per treure taques i taques. Quan s'utilitza com un aclaridor de la pell,extracte de la MoreraResol tots els problemes relacionats amb to de pell desigual que permet a un usuari tenir un to de pell agradable després de cada ús.

Les arrels i les escorces contenen excel·lents propietats curatives i aquesta és una de la raó principal per què s'utilitzen per produir extracte Morera popularment utilitzat com un aclaridor de la pell. L'extracte, a més, es pot utilitzar per treure la pell en brut residual, així com les impureses que puguin ser presents a la pell. L'extracte també és recomanada per experts en cosmetologia perquè es redueix la producció de melanina que es produeix com a conseqüència de l'exposició UV. Això produeix un efecte s'alleugeria en la seva pell. Arbutin és el compost que s'atribueix a l'efecte s'alleugeria. Inhibeix l'alliberament de melanina per a la supressió de l'enzim tyrosinase.

Extracte de moreres és àmpliament utilitzat per moltes persones a tot el món per a finalitats d'alleugeriment de la pell. Hi ha un munt d'evidències recollides durant els anys que demostra l'anti activitat tyrosinase de plantes Morera produeix els efectes desitjables alleugerint la pell es refereix. Per tant, també pot començar a gaudir dels beneficis d'aquesta planta és d'estranyar avui.


info@Apex-Bio.com

Investigació
Contacti amb nosaltres
Adreça: No. 6 4t Zhangba Rd., Xi ' an hi-Tech zona, XI 710077, Xina.
Telèfon: +86 (29) 8860 1330
Enviar per fax: +86(29) 8860 9131
Correu electrònic:info@apex-bio.com
Casa | Sobre nosaltres | Productes 59 servei | Notícies | Coneixement | Control de qualitat | Contacti amb nosaltres | Telèfon mòbil | XML | Principal pàgina