Àpex Biotech Ltd

Productes 59 servei

Knowledge
Casa > Coneixement > Contingut

Agent antimicrobià natural capaç d'inhibir la formació de Biofilm bacterià en superfícies de polímers - àcid úsnic

Source:http://AAC.ASM.org/ | Updated: Jul 11, 2016

L'àcid úsnic és un tipus de producte químic extreta usnea, una espècie de liquen, també conegut com barba de vell, per la seva semblança amb borrissol facial humà. Quan s'extreu de la planta, és groc i cristal·lina en aparença. Barrejat amb aigua, però, es perd el seu tint groc i comprimeixen.


Àcid úsnic sap que exhibeixen propietats antibacterianes. Als Estats Units, àcid úsnic (com una pols o de pomada) s'utilitza per tractar infeccions de pells principalment i ha demostrat ser eficaç en el tractament de bacteris de la tuberculosi, així com altres fongs patògens. Àcid úsnic pur s'utilitza també en molts tipus de cremes, pasta de dents, desodorants i protectors solars com un protector i un conservant. Externament, ha estat utilitzat per tractar malalties com la tinya i atleta de peu. S'utilitza tant en humans com en animals.


Quant àcid úsnic he de prendre?

La quantitat d'àcid úsnic es depèn de la condició de ser tractat. La típica dosi interna és entre 30 i 60 gotes d'una tintura d'àcid úsnic, lliurat tres o quatre vegades al dia. Dosis més grans es pot utilitzar si l'àcid úsnic s'aplica a la pell.


Quines són algunes bones fonts de l'àcid úsnic? Quines formes hi ha disponibles?

La principal font d'àcid úsnic és usnea; normalment s'extreu de l'escorça de la planta. Úsnic àcid està disponible com a píndola, pols, extracte i tintura.


Què pot passar si no tinc prou àcid úsnic? Què pot passar si prenc massa? Hi ha algun efecte secundari que hauria de ser conscient?

Perquè úsnic àcid no es considera un nutrient essencial, mínima i màxims diàries nivells no s'han establert. Tanmateix, l'ús a llarg termini dels alts nivells d'àcid úsnic pot provocar fatiga muscular i malestar. Aquestes condicions es resoldrà pel suspendre l'ús. Alguns individus poden ser sensibles a usnea i desenvolupar una irritació de la pell o la gola. Una vegada més, aquestes condicions es resoldrà si un suspèn l'ús d'àcid úsnic. També hi ha animals evidència que suggereix àcid úsnic poden tenir un efecte tòxic sobre el fetge. Com a tal, es construiria amb extrema precaució. Com sempre, assegureu-vos de consultar amb un proveïdor amb llicència de salut abans de prendre àcid úsnic o qualsevol altre remei d'herbes o suplement dietètic.


Referències

Francolini m, Norris P, Piozzi A, et al. úsnic àcid: un agent antimicrobià natural capaç d'inhibir la formació de biofilm bacterià en superfícies de polímers. Agents antimicrobians i quimioteràpia novembre 2004; 48 (11): 4360-4365.

Han D, et al. àcid úsnic induïda per necrosi dels hepatòcits ratolí culta: inhibició de la funció mitocondrial i estrès oxidatiu. Vol Pharmacol 2004; 67:439-51.

Usnea C. Hobbs: El antibiòtic d'herbes. Santa Cruz, CA: Botanica Press, 1990.

Okuyama E, Umeyama K, Yamazaki M, et al. úsnic àcid i àcid diffractaic com analgèsics i antipirètics components de usnea diffracta. Planta Med abril 1995; 61 (2): 113-5.

Rafanelli S, Bacchilega R, Stanganelli m, et al. dermatitis de contacte de l'àcid úsnic en òvuls vaginals. Dermatitis de contacte 1995; 33:271.


Investigació
Contacti amb nosaltres
Adreça: No. 6 4t Zhangba Rd., Xi ' an hi-Tech zona, XI 710077, Xina.
Telèfon: +86 (29) 8860 1330
Enviar per fax: +86(29) 8860 9131
Correu electrònic:info@apex-bio.com
Casa | Sobre nosaltres | Productes 59 servei | Notícies | Coneixement | Control de qualitat | Contacti amb nosaltres | Telèfon mòbil | XML | Principal pàgina