Àpex Biotech Ltd

Productes 59 servei

Knowledge
Casa > Coneixement > Contingut

Realment ajuda nosaltres per baixar de pes - verd extreure gra de cafè

Source: | Updated: Oct 14, 2016

Extracte de gra de cafè verd, produït a partir de la mongeta de la planta aràbica, és un ingredient relativament nou a productes de pèrdua de pes que ha anat forta atenció, aquesta atenció no és infundada, extracte de gra de cafè verd té una sèrie de beneficis de salut, ajuda en particular com una pèrdua de pes.

Què ésÀcid clorogènic?

Àcid clorogènic (CGA)és un antioxidant i compost fenòlic trobats a la pell, fulles i fruits d'un nombre de plantes, incloent la andquot; fruitsandquot; el cafè aràbica planta - unroasted (andquot; greenandquot;) grans de cafè. Es creu que és la substància que fa queextracte de cafè verdun complement eficaç per perdre pes i per al control de la hipertensió.

Molècules de àcid clorogènic estan formades peràcid cafeic i l'àcid quínic-L. Va obtenir el seu nom perquè té un color verd, com clor gas, quan s'oxiden.

Grans de cafè crus són una de les fonts més abundants d'aquest compost, però tant és destruïda quan les faves es torren.

Àcid clorogènic és l'andquot; secret ingredientandquot; a l'extracte de cafè verd - l'antioxidant que els estudis indiquen que ajuda a cremar greix, disminueix la pressió arterial, els controls de glucosa i un munt d'altres coses bones. En general, les especificacions includes30 %-50_%Àcid clorogènic.

Investigació indica beneficis de pèrdua de pes del gra de cafè verd.

El 2006, un estudi publicat a medicina alternativa i complementària BMC examinat la inhibició de l'acumulació de greix i augment de pes a ratolins que tenien gra de cafè verd extreure. Investigadors van observar que els ratolins havia reduït el visceral greix contingut i cos pes. Es va concloure que l'extracte de gra de cafè verd pot ser eficaç contra l'augment de pes i l'acumulació de greix per prevenir l'absorció grassa i activant el metabolisme dels greixos en el fetge.

El 2011, Gastroenterologia investigació i pràctica publicar un meta-anàlisi de 5 estudis que havien examinat extracte de gra de cafè verd com a suplement de pèrdua de pes. Aquesta conclusió va ser recolzada per un estudi 2012 Publicat a revista de la síndrome metabòlica de diabetis i obesitat que va seguir a un grup de 16 adults que complementat amb gra de cafè verd durant un període de 12 setmanes, sense fer cap canvi dietètic. Els resultats van ser sorprenents significativament. Durant aquest temps, assignatures perdut una mitjana de 10,5% del pes corporal total i el 16% de greix corporal global, sense efectes secundaris negatius reportats i.

Quan es tracta de perdre pes, dieta adequada i l'exercici és primordials per al èxit. Tanmateix, recerca Mostra que addició un suplement com gra de cafè verd extreure pot augmentar la pèrdua de pes potencial, a més de la prestació d'antioxidants.

Referències

  1. Shimoda H, Seki E, Aitani M.Efecte inhibitori de gra de cafè verd extreure el greix acumulació i cos augment de pes a ratolins. BMC complementar hi Med 2006 Mar 17; 6:9.

  2. Onakpoya m, Terry R, Ernst E.L'ús d'extracte de cafè verd com un suplement per perdre pes: una revisió sistemàtica i metaanàlisi d'assaigs clínics aleatòria. Gastroenterol Res Pract. 2011; 2011. DOI:PII: 382852. 10.1155/2011/382852. EPUB 2010 agost 31.

  3. pel Dr. Edward Group DC, NP, DACBN, DCBCN, DABFM, http://www.globalhealingcenter.com/natural-health/weight-loss-benefits-of-green-coffee-bean/

  4. http://www.greencoffeebeanextract.com/


Les opinions i consells nutricionals expressades per l'àpex no són pretén substituir al servei mèdic convencional. Si vostè té una greu preocupació condició o salut mèdica, veure el seu metge.

Investigació
Contacti amb nosaltres
Adreça: No. 6 4t Zhangba Rd., Xi ' an hi-Tech zona, XI 710077, Xina.
Telèfon: +86 (29) 8860 1330
Enviar per fax: +86(29) 8860 9131
Correu electrònic:info@apex-bio.com
Casa | Sobre nosaltres | Productes 59 servei | Notícies | Coneixement | Control de qualitat | Contacti amb nosaltres | Telèfon mòbil | XML | Principal pàgina