Àpex Biotech Ltd

Productes 59 servei

Knowledge
Casa > Coneixement > Contingut

Urpa arrel pols coneixement del diable 59 fons

Source: | Updated: Jul 29, 2016

Què és Deviland #39; s urpa?

Deviland #39; s urpa és nativa d'Àfrica Oriental i meridional, específicament trobat en Namíbia, Botswana i més prominentment en Sud-àfrica. L'altre nom sinònim d'aquesta herba en llengua anglesa inclou l'aranya"fusta" i la "planta grapple". Creix bé en herbassars i tendeix a sorgir al llarg de les carreteres i en les zones que s'han deforestat d'altres plantes. Seu nom distintiu ve del seu aspecte peculiar, referint-se a la càpsula interna de la fruita que es parteix en un extrem obert. Això porta a l'aparició de dues banyes corbades o les urpes. Les arrels de deviland #39; urpa s són usat com planta medicinal després són picats i va deixar assecar al sol durant com a mínim 3 dies. Deviland #39; s urpa és una de les més amarg de totes herbes, fent un molt bon estimulant digestiu.

Altres noms

Diables urpa, Deviland #39; s arrel de l'urpa, Garra del Diablo, planta de gafa, Griffe du Diable, Harpagophyti Radix, Harpagophytum, Harpagophytum procumbens, Harpagophytum zeyheri, Racine de Griffe du Diable, Racine de Windhoek, Teufelskrallenwurzel, ungla procumbens, aranya de fusta.

Usos medicinals i indicacions

L'artrosi

Diversos estudis mostren que prendre deviland #39; s de 8 a 12 setmanes pot reduir el dolor i millorar el funcionament físic en persones amb artrosi. Un estudi de 4 mesos de 122 persones amb artrosi de genoll i maluc en comparació amb deviland #39; urpa s i un medicament líder europeu per alleujar el dolor. La gent que va tenir deviland #39; urpa s havia tanta alleugeriment del dolor com les persones que van prendre la medicació. Aquells que van deviland #39; s havia menys efectes secundaris i necessiten menys calmants per al dolor al llarg de l'estudi.

Una anàlisi de 14 estudis utilitzant deviland #39; urpa s per tractar artritis trobat que estudis superiors qualitat mostrava deviland #39; urpa s pot alleujar el dolor en les articulacions. I una revisió de 12 estudis utilitzant deviland #39; urpa s per al tractament d'artritis o lumbàlgia hem trobat que deviland #39; urpa s almenys era moderadament eficaç per l'artritis de la columna vertebral, maluc i genoll.

Dolor d'esquena i coll

L'evidència preliminar suggereix que deviland #39; urpa s pot ajudar a alleujar el coll i mal d'esquena baixa. En un petit estudi de 63 persones amb lleu a moderada d'esquena, coll o dolor d'espatlla, prenent un extracte estandarditzat de deviland #39; urpa s durant 4 setmanes sempre moderat alleujament del dolor muscular. En un estudi més gran de 197 homes i dones amb dolor lumbar crònic, qui va deviland #39; urpa s cada dia durant un mes deia que tenia menys dolor i necessitava analgèsics menys que els que van prendre el placebo.

Un estudi de 54-setmana en comparació a 38 persones que van deviland #39; urpa s amb 35 persones que van prendre el dolor per alleujar rofecoxib (Vioxx). Per a aquestes persones, deviland #39; urpa s treballar més de Vioxx per alleujar el dolor. L'alimentació i la Drug Administration (FDA) va Vioxx del mercat ja que augmenta el risc de problemes de cor.

Altres usos

Molts herbolaris professionals suggereixen que deviland #39; s urpa pot ajudar a tractar empatxos, pèrdua de gana, mal de cap, al • lèrgies i febre. Preparats tòpics de deviland #39; urpa s també s'apliquen a la pell per curar ferides, úlceres, Bull i les lesions de la pell. No obstant això, no hi ha cap definitives estudis científics que mostren utilitzant deviland #39; urpa s per tractar aquestes condicions és eficaç.

Dosi deDeviland #39; s s Clow arrel en pols

Si utilitzes el pols de l'urpa del diable afegir 1 cullerada d'ella a l'alimentació del seu cavall 2 vegades al dia. Això es pot augmentar a 2 cullerades dues vegades al dia si és necessari. L'urpa del diable ha donat per ja no a 1 setmana.

Si utilitzeu el Bull tallat d'arrel 1 cullerada d'arrel seca en 2 tasses d'aigua durant 10-15 minuts, deixar refredar i afegir el lot a l'alimentació del seu cavall.

Utilitzar l'arpa de diable en una dosi de 1 cullerada dues vegades al dia i si necessitava ampliable a 2 cullerades dues vegades al dia. No han de tenir a aquest ritme durant més d'un (1) setmana.


Alguns efectes secundaris i la seguretat en prendre Deviland #39; suplement relacionat s s Clow.

L'urpa del diable és possiblement segur per a molts adults quan es pren per via oral en dosis adequades per a un any. L'efecte secundari més comú és la diarrea. Aproximadament un 8% de les persones que participen en la recerca d'un estudi desenvolupat diarrea. Altres efectes secundaris inclouen nàusea, vòmits, dolor abdominal, mals de cap, brunzit a les orelles, pèrdua de gana i pèrdua del gust. També pot provocar reaccions lèrgiques a la pell, problemes menstruals i canvis en la pressió arterial.

No obstant això, no és suficient se sap sobre la seguretat dels utilitzant l'urpa del diable a llarg termini o aplicant-lo a la pell.

Referències:http://www.herbs2000.com/HERBS/herbs_devils_claw.htm

https://MedlinePlus.gov/druginfo/natural/984.html

http://Umm.edu/Health/Medical/altmed/Herb/Devils-Claw
Comprar Deviland #39; s urpa en pols:http://www.apexnature.com/Devils-Claw-Powder

Investigació
Contacti amb nosaltres
Adreça: No. 6 4t Zhangba Rd., Xi ' an hi-Tech zona, XI 710077, Xina.
Telèfon: +86 (29) 8860 1330
Enviar per fax: +86(29) 8860 9131
Correu electrònic:info@apex-bio.com
Casa | Sobre nosaltres | Productes 59 servei | Notícies | Coneixement | Control de qualitat | Contacti amb nosaltres | Telèfon mòbil | XML | Principal pàgina