Àpex Biotech Ltd

Productes 59 servei

Knowledge
Casa > Coneixement > Contingut

Extracte de canyella

Source: | Updated: Sep 02, 2016

Extracte de canyella és una font més concentrat de gust de canyella mòlta. Molt com l'extracte de vainilla, està fet per submergir escorça canyella en alcohol i llavors colar per qualsevol sòlids restants. Encara que els fabricants no es requerirà a la llista el tipus de canyella utilitzat en els seus productes, la majoria dels extractes produïts als Estats Units provenen de quasi canyella. Extracte de canyella té una llarga vida útil quan s'emmagatzema en un lloc fresc i sec. Extracte de canyella no ha de confondre amb oli de canyella, que s'obté directament de l'escorça i és una font molt més concentrat de gust.

Possibles beneficis

En els darrers anys, la comunitat científica ha generat molt d'entusiasme sobre com canyella pot afectar el control de sucre en la sang. Un estudi 2011 publicat en el «diari de medicinals menjar"Hem trobat que tant de canyella i canyella extracte van ser eficaç en reduir els nivells de glucosa en sang en dejú en persones amb diabetis tipus 2 o pre diabetis. Un estudi 2012 Publicat a la "revista de la Acadèmia de nutrició i Dietètica" va concloure que la canyella mòlta promogut una resposta de glucosa de sang més controlada després de dinar, mentre que un estudi del 2006 publicat a la "European Journal de investigació clínica" trobat que canyella extracte ajudar a reduir els nivells de glucosa en sang en els diabètics amb control glycemic pobres. Malgrat l'evidència prometedora, tanmateix, més estudis són necessaris per saber quin tipus i quant canyella és més beneficiós.

Altres consideracions


Mentre remenant una culleradeta de canyella extracte en un bol de farina de civada es beneficiaran més probable seva salut, consumir massa canyella podria imposar riscos per la salut. Quasi canyella conté coumarin, un compost que pot causar dany hepàtic en dosis altes. Coumarin també és un anticoagulant, que significa que menjar grans quantitats de quasi canyella podria inhibir la capacitat de la sang a coagular quan sigui necessari – especialment per a aquells ja prenent anticoagulant medicaments com la warfarina. Encara que no hi ha que cap màxim establert dosi segura per a la canyella, la persona mitjana saludable amb seguretat pot consumir tant com 6 grams de canyella al dia fins a sis setmanes, segons National Center for complementaris i medicina alternativa.
Les dones embarassades i qualsevol persona amb malaltia hepàtica o renal probablement hauria evitar dosis altes de canyella, segons NYU Langone Medical Center. Si estàs interessat en consumir canyella pels seus potencials beneficis de salut, preguntar al seu metge quina classe d'usar i quant es pot consumir amb seguretat.

referències

http://www.LIVESTRONG.com/article/505050-Cinnamon-extract-vs-Ground-Cinnamon/

Investigació
Contacti amb nosaltres
Adreça: No. 6 4t Zhangba Rd., Xi ' an hi-Tech zona, XI 710077, Xina.
Telèfon: +86 (29) 8860 1330
Enviar per fax: +86(29) 8860 9131
Correu electrònic:info@apex-bio.com
Casa | Sobre nosaltres | Productes 59 servei | Notícies | Coneixement | Control de qualitat | Contacti amb nosaltres | Telèfon mòbil | XML | Principal pàgina